torsdag 22 april 2010

Känslan

är bättre idag.

Vi var på utveckligssamtal med Otto igår och det var inte så illa som jag först befarade. Han är en fin kille men lite udda vår lille 6-åring. Lite av en enstöring och inte alls så social som sina äldre syskon.

Om han fick välja skulle han vilja vara hemma med sin mamma hela dagarna... Vi har ändå vidtagit åtgärder för att "mota Olle i grind" så det blir samtal på BUP, mest för att få lite vägledning i detta annars ganska tuffa liv med en tokig mamma.

Men jag hade inte helt fel om min söte lille prins.

8 kommentarer:

Toril sa...

Skönt att det känns bättre!

havtorndesign sa...

Fina Otto! Vad bra att ni tar hjälp, det har vi också gjort.

Therese sa...

åh det känns skönt att det är fler som behövt vägledning. kram

Krickelin sa...

Vår stora kille har det jobbigt med koncentrationen i skolan ibland. Det är jobbigt för mammahjärtat när det blir tokigt i skolan. Tänker på dig. Ha en fin helg.

Lotta O-Andersson sa...

Det är tungt innan man slår nr till BUP,kändes som ett stort misslyckande, men det var det bästa vi har gjort.Har väl blivit klokar m åldern att det inte är fel att ta hjälp.Vi har snart gjort allt inkl föräldrautb(COPE)Man är inte så ensam som man tror.Samtalen på BUP blev ett litet andningshål där man får liten annan vinkling på situationen.Det handlar ju om att barnen ska få rätt förutsättningar efter deras förmåga och känslor.Vi har en lång resa kvar men efter att ha fått diagnos så har vi inte kvicksand under oss längre u fast mark.Sträck på dig o var stolt över att ha tagit hjälp och råd!

Lotta sa...

Glömde ju ett hjärta i slutet.....

Unknown sa...

Skönt. Va fin han är Otto!!

Ha nu en skön lördagskväll!
Kramiz Camilla

Therese sa...

Tack, stöd och hejarop, livet är inte alltid en dans på rosor. Åh ja visst är han fin min lille prins.♥