torsdag 15 april 2010

Jag har

suttit hela förmiddagen med att lägga ut auktioner på Tradera. Har rensat garderober och det finns så mycket fina saker som kan användas ett tag till, jag gillar recycling! Dessutom får man ju en liten slant att fylla utrymmet i garderoben med....

3 kommentarer:

Fröken Blund sa...

Jag har haft mycket ett tag. inte haft tid att blogga runt. men jag har burit med mig ditt inlägg ett bra tag nu. där du tvivlar. på den dära lyckan.
och jag kan bara säga. att rosa fluffiga moln och konstant fly. är inte lycka för mig. och jag tror inte det är det för dig heller.
när man har varit nere. haft det svårt. så är det förbannat gött när vardagen blir "normal" igen. när man bara är. lite glad. lite ledsen.lite trött. lite på. lite av. jag tror att det är det som är grejen. det där lagoma. och jo. jag tror. att du kommer dit oxå.

använd din blogg när du tvivlar. se de positiva inläggen efter att "du kom ut" med din sjukdom. du var så ledsen då. det gjorde så ont.
och det gör ont fortfarande. men du är på G. det märks i din text. och du kommer att halka tillbaks några steg ibland... Det kommer att kännas tyngre vissa dagar. men rätt va det är kommer en sjuhelvetes vulkanyra och släpar dig framåt några steg...så där snabbt så man bara glider med, och har ont i munnen av leendet, för att man inte är van...så där håller det på...på gott å ont. tror jag.

One big HF till dig. och jag håller på dig.hejjar på dig.
i min tanke, även om jag varit frånvarande i skrift en stund.

bara så du vet.

Fröken Blund sa...

konstant flyt ska det vara.

sara sa...

hej hej. rensa rensa. vårstäda. lätta lite innuti och utanpå. tack för grattis till lingon. som nu är sjuk IGEN men vi hann iallafall fira henne. ögoninflammation och snor! kram Sara