onsdag 3 mars 2010

Solen

skiner och våren känns som om den är på väg...jag försöker leva i nuet, andas och acceptera vem jag är. För det är jag skyldig många och främst mig själv.

7 kommentarer:

havtorndesign sa...

Vårluften och koltrastarna är små detaljer som kan få en att må bra. Jag ska försöka stanna upp och njuta. Tack för dina fina blogg!

Fröken Blund sa...

nu har jag läst ikapp...har varit borta en stund, och undrat. tänkt. funderat på hur det går för dig.

vet du.
att jag har haft en del problem. och när det har blivit bättre har jag oxå väntat på den där smällen. och när den har kommit, så har jag ofta tänkt "jaha, vad var det jag sa, typiskt" jag visste väl att det inte varade för evigt,den här lyckan...
nu har jag slutat med det. inte helt men mycket.
för smällen kommer. smällarna kommer. men de där sköna fina stunderna kommer oxå. och de där stunderna emellan. som bara är sisådär. jag tror det är livet.
och jag tror att kan man acceptera det, så blir smällarna lite mindre neråt, och lite större uppåt. för de sköna stunderna vill man ju ha kvar.
äsch, fan. jag vet inte hur jag ska skriva. jag tror inte tiden läker alla sår. men jag tror att tiden förändrar. och jag tror att acceptans förändrar. och jag tror på kärlek till sig själv.

och jag tror och vet att vägen kan vara ganska lång. tills man kommer till ett jämnt ställe. en fin plats där man kan vara. men jag tror. att det finns. för alla.

och jag är glad att du har kommit till ett ställe där det känns okej. just nu är det som räknas.

HF!

mammaxtre sa...

Bra tänkt tjejen. Antar att ens egen inställning kan vara avgörande. Dock är det (av ngn anledning) att fastna i det negativa tänkte än det positiva.
Du gör helt rätt.

Therese sa...

Jag läser mycket litteratur ang mina psykiska problem...Dessa böcker skrivna av lärda människor är inte lika givande som era kloka och fina kommentarer på min sida.♥

Krickelin sa...

Så mycket bra skrivet av så många fina. :) Tänker på dig.

Hanna Westergren sa...

"Jag tror det är livet." Jag älskar, nej jag avgudar den kommentaren av fröken blund. Så härligt med alla som vågar dela med sig för Therese. <3

mammagumman sa...

Hallå. Har haft fullt upp med mig själv. Hittade hit och hittade en ledsen liten vän. Låter gott att du är på väg upp igen. Solen. Värmen och våren gör gott. Njut och ha det fint. Kram anna