onsdag 5 november 2008

Ledsen...


Ibland finns det människor i denna värld som gör en ledsen, medvetet eller omedvetet...Idag träffade jag på en sådan och jag vet att jag inte ska bry mig om det och att alla inte kan älska mig...men lik förbaskat blir jag sårad och ledsen!

9 kommentarer:

Hanna Westergren sa...

Så lik mig i det där. Vill också att alla ska gilla mig. Tror mig veta hur du känner. Stor kram till dig, det är jobbigt, men lättare redan imorgon. Hon är inte värd dina känslor!!!

Hanna Westergren sa...

Fasiken, jag längtar efter dig! Är det normalt när man träffats tre gånger?=) Ser jättemycket fram emot hela morgondagen! Kramar

Therese sa...

Tack söta Hanna!!! Jag vet att jag inte ska bry mig, men ändå gör jag det....Jag längtar också och är sååå glad att du kommer med!
Syns snart!

MammaLena sa...

Och jag som älskar kloka citat ger dig ett par och hoppas jag kan göra dig gladare. Om inte med dom så med att vi ses imån mitt hjärta!

Vill någon inte ha dig som du är - så är det inte dig dom vill ha.

Dåliga människor hamnar inte i helvetet; de är redan där, det är därför de beter sig så dåligt.

Ha mod att vara den du är och tappa inte modet för att du är den du är.

<3

Therese sa...

Tack mitt hjärta! Längtar tills imorgon...Har fixat så att jag kan lämna bygget kl 16, kommer till dig då om det är ok?!
Kramar i mängder

Anonym sa...

Hej min vän!

ska bli bättre på att kolla av dig lite...men hörru, hur många gånger har vi inte pratat om att vi inte ska lägga ner kraft och energi på människor som bara gör en ledsen. man möter dom titt som tätt, men du är så mycket starkare än dom!
Dom får sitt en vacker dag...Love you! H.L

Therese sa...

Jag vet min vän, jag vet, men du vet hur jag är och hur jag vill att alla ska tycka om mig.....hoppas att du hade en härlig vecka i Stockholm. Vi syns snart om jag inte minns fel så var det den 18:e. Ta väl hand om dig och dina darlings!
kramar

Eva Götharson sa...

Precis samma här! Jag tycker det är jobbigt om jag vet att det är någon som inte gillar mig eller är arg! Jag vill ju att alla ska göra det, fast samtidigt då skulle man bli helt scizofren om man skulle anpassa sig till alla. Det kan man ju inte göra!

Hoppas att det är bättre nu och du får tänka glada tankar över hur många andra som tycker mycket om dig! Som jag tex :-)

Det har varit städning och flttning av möbler som gällt på kvällarna denna vecka, men nu är jag tillbaka!

Ses på lunchen!

Många kramar

Therese sa...

Hej söta Eva! Tack för dina ord, känner att ni är en mycket viktig del i mitt liv och där ska jag lägga min energi och fokus. Synd att du inte kunde komma ikväll, men det går fler tåg snart igen. Är väldigt nyfiken på din home makeover!
Kramar i mängder till dig och dina sötnosar!!
T