tisdag 4 november 2008

Dagens födelsedagsbarn


Idag säger vi grattis till härliga Stina på hennes 22-årsdag!
Stina har hjälpt mig med barnen i 9 år och bättre barnvakt får man leta efter!
Massor av födelsedagskramar till dig lilla hjärtat!

6 kommentarer:

jagheltenkelt sa...

hej kompis.. hur känner du Mikaela Kopecka? Härlig tjejja.. tänkte tillängnat ett inlägg till dig i min blogg men hittade ju ingen bild på dig ensam ;-( känner att du och jag gjort lite av samma resa med barn/separation/ny man/giftemål odyl.. kram

Hanna Westergren sa...

Jag är ganska säker på att jag såg Reine på stan idag. Han gick över Drottninggattan när jag kom med bilen. =) Häftigt att se nån irl, som man bara sett på foto, bara för att man råkar se nån...=)

Therese sa...

Hej Linda!
Vi jobbade en gång tillsammans för några år sedan, hon var min praktikant och jag föll för hennes charm. Hon jobbar på nu på Coor, servicecentrat på Ericsson, där min man jobbar så vi syns med jämna mellanrum. Vad gullig du är, känner mig hedrad av din fundering! Finns tyvärr knappt några bilder på mig ensam, är ingen fan av kameran!
Kramar Therese

Therese sa...

Hej Hanna!
Det var säkert han, jag tog bilen tidigt imorse för jag skulle med ett tåg 06.15 och det gick ingen buss så tidigt från Rödeby. Så han fick gå ner till brandstation och hämta bilen. Jag förstår din känsla, så kände jag första gången jag såg Lena på Willys, kändes som jag kände henne men ändå var hon helt främmande, skum känsla!! Jättekul att du följer med på torsdag!
kram kram

jagheltenkelt sa...

Mikaela är kund hos mig och jag fixade hennes jobb på sats.. hon är toppen..gillar henne massor..

Therese sa...

Ja hon är verkligen härlig! En tjej med skinn på näsan och står upp för sig själv....Det stämmer när jag skulle gifta mig hade jag tänkt fixa mina naglar och då rekommenderade hon dig, nu kom jag aldrig så långt och har fortfarande inga vackra naglar:)
Kram kram